پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

دلایل افزایش قیمت مرغ

دلایل افزایش قیمت مرغ کارشناس طیور امروز«مشکلات توزیع و گرانی نهاده» را دلایل افزایش قیمت مرغ در چند روز گذشته عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت مرغ در چند روز گذشته به کیلویی 96 هزار تومان رسیده این در حالی است که نرخ مصوب دولت 75 هزار تومان است یعنی در واقع فروشندگان 20 کیلوگرم در هر کیلو گرانتر می‌فروشند.

 

حبیب اسدالله نژاد ،کارشناس صنعت طیور، «مشکلات توزیع و گرانی نهاده» را عامل گران شدن مرغ در چند روز اخیر عنوان کرده و می‌گوید که قیمت مصوب هر کیلو سویا سه ماه پیش ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان بود که به ۱۹ هزار تومان رسیده حدود یک هفته پیش این قیمت ۱۰ درصد افزایش یافت و ۲۰ هزار و ۹۰۰ تومان شد و چون تامین به موقع انجام نمی شود مرغداران مجبورند از بازار آزاد سویا را با قیمت‌های بالاتر یعنی هر کیلو ۳۵ هزار تومان خریداری کنند.

 

وی قیمت مصوب جوجه یکروزه را ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان است بیان کرد که تولیدکنندگان آن را با قیمت‌های ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان خریداری می‌کنند.

 

در چند ماه اخیر قیمت مرغ در محدوده نرخ مصوب کیلویی 75 هزار تومان فروخته می شد، نوسان قیمت مرغ در ماه‌ها و سالهای گذشته وجود داشته و معمولا رفت و برگشت دارد، آخرین بار قیمت مرغ به همین قیمت فعلی رسیده بود و دوباره به نرخ مصوب برگشته بود.

 

سالانه حدود 15 میلیون خوراک دام، 70 درصد نیاز دام و طیور کشور، از واردات تامین می شود، هر گونه نوسان در واردات، قیمت نهاده را در داخل بالا می‌برد، از سویی 70 درصد هزینه مرغ هم به خوراک بر می گردد.

 

یک مقام آگاه با اشاره به اینکه در آبان ماه 130 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده بیان کرد که مرغ کامل در دو سه هفته آینده وارد بازار خواهد شد و این میزان جوجه ریزی نیاز کشور را تامین می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار